Van egy
hasznos tipped?

A csodás teltkarcsú nőkért

Szeretne jó minőségű, kifinomult, nagyméretű ruhákat forgalmazni? Nézze meg a molett divat sokszínű kínálatát! Mutassa meg Ön is, hogy a teltkarcsú nők igenis szépek, és dekoratívak is tudnak lenni.

Keret A csodás teltkarcsú nőkért

A Molett Divat nagyméretű női divatáruk készítésével és eladásával foglalkozik, kizárólag viszonteladók részére. Ha Ön is kiváló minőségű ruhákat, felső ruházati termékeket szeretne áruba bocsátani, bátran tekintse meg kínálatukat és vegye fel velük a kapcsolatot.

A Molett Divat gondoskodik a nőkről - mert a telt nők is jól érezhetik magukat a bőrükben!


Útmutatások nőknek

Növelje önbizalmát!
Ez talán az egyik legfontosabb alapelve annak, hogy igazán jól érezhesse magát a mindennapokban. Aki tisztában van adottságaival, elfogadja magát úgy, ahogy van, arról sugározni fog a szertelen boldogság és életenergia.

Ne akarjon másoknak megfelelni!
Higgye el, mindenkinek vannak hibái, amiket legszívesebben elrejtene, nem is beszélne róluk. Ez így természetes; senki nem lehet tökéletes! Feleljen meg a saját maga felé támasztott elvárásainak!  

Figyelj oda az öltözködésedre!
Bátran használjon színeket, hordjon mintás, vidám ruhadarabokat, kiegészítőket a mindennapokban. Öltözete legyen kényelmes, elegáns vagy sportos; merje felvállalni saját stílusát. A divatban nem létezik rossz ízlés!

A megjelenés is fontos!
Egy nőnél létfontosságú, hogy bőre, haja, körmei a mindennapokban is ápoltak legyenek. Egy könnyed, klasszikus smink, egy visszafogott körömlakk felvitele és a gyors hajformázás reggelente csodákra képes!


Teltkarcsú alkatok – az előnyös ruhadarabok kiválasztása

Galamb - A mell és csípőbőség méretben közel azonos. Ilyen esetben érdemes arra odafigyelni, hogy a deréktájon ne alkalmazzon világos színeket, mintákat.

Homokóra - A mell és csípőbőség teljesen azonos, azonban a derék mindkettőnél lényegesen vékonyabb. Ajánljuk ilyenkor a derékban szűkített fazonú ruhákat.

Delta - A vállak szélesek, hozzájuk képest a csípő és derék keskenyebb. Válasszon egyenes szabású, vagy „A” vonalú ruhák, felső ruházatok közül.

Körte - Az alsó végtagokra szélesebb, a felsőkre keskenyebb formák jellemzők. Érdemes felülre világosabb, alulra sötétebb darabokat választani.

Éljen Ön is magabiztosan, kápráztassa el a férfiakat lenyűgöző megjelenésével! Ha megfogadja a fent leírtakat, akkor a Molett Divat sem létezik és dolgozik hiába!

 

Weboldal címe: www.molettdivat-xlruha.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?