Van egy
hasznos tipped?

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Keret Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Mindegy, hogy egyedi tervezési menyasszonyi ruháról álmodsz, vagy valamely népszerű világmárka pompázatos ruháját viselnéd, fontos, hogy a kiválasztott modellt – lehetőségeidhez mérten – többször is felpróbáld. Így biztosan nem ér majd csalódás a nagy napon, és magabiztosan vonulhatsz végig az oltárig meseszép menyasszonyi ruhádban. Elégedetten zsebelheted be az elismerő pillantásokat, mert ha az egyéniségedhez, stílusodhoz passzoló ruhát választasz az úgy fog rajtad állni, mintha csak rád öntötték volna.

Esküvői ruha vásárlás helyett kölcsönzés

Az esküvői ruha vásárlás helyett választhatod a napjainkban igen szépszerű kölcsönzős megoldást is, így a ruha nem fog kihasználatlanul állni a szekrényedben, ráadásul komoly összegeket is megtakaríthatsz azzal, ha nem személyre szabottan varratod vagy borsos összegekért megveszed, hanem csak béreled a ruhát. Ez valljuk be, nem is hangzik olyan rosszul, főleg mert köztudottan sokba kerül még a legkisebb esküvő megszervezése is. A kölcsönzés árkategóriája minden ruhaszalonban változó.

Eljegyzési gyűrűk garmadája

De ne rohanjunk úgy előre, hiszen az esküvőt minden esetben hosszabb vagy rövidebb ideig tartó jegyesség előz meg. Mivel az eljegyzési gyűrűk is igen sokfélék, ezért leendő férjednek biztosan fel van adva a lecke, hogy melyiket válassza. Ha úgy érzed, közel a nagy nap, mikor megkéri majd a kezedet, egyszerű női furmánnyal rávezetheted, hogy milyen típusú eljegyzési gyűrűre vágysz. Drágakővel díszítettre vagy valamilyen egyszerűbb, hagyományosabb modellre? Egy klasszikus formatervezésű gyémánt eljegyzési gyűrűre például nem sokan mondanának nemet...

Menyasszonyi csokor és dekoráció

És a végére hagytuk a legjobbat: szeretnénk még pár szót ejteni a menyasszonyi csokor kiválasztásáról is. Általában két tényező határozza meg, hogy milyen esküvői csokrot választ a menyasszony. Sokan kedvenc virágukból vagy virágaikból készíttetik, míg mások olyan csokor mellett teszik le a voksukat, ami stílusban, színben tökéletesen passzol az esküvő dekorációjához is. Ilyenkor ugyanazon virágból szokás elkészíteni az esküvői csokrot, mint amilyen virág kerül az asztaldíszekbe vagy ami feltűnik a teremdekorációnál.

Weboldal címe: https://www.golden-rose.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.