Van egy
hasznos tipped?

Ciki a szájszag, rossz lehelet

Hiába a fogmosás, sokan szenvednek tőle – van, aki saját maga miatt, és van, aki miatt a környezete... De mi a rossz lehelet oka, és milyen megoldás van szájszag ellen?

Keret Ciki a szájszag, rossz lehelet

Halitózis, avagy a kellemetlen lehelet okai

A szánkban baktériumok munkálkodnak folyamatosan, ez része az emésztési folyamataink működésének. A rossz leheletet ezek az anareob baktériumok okozzák, ha túlságosan elszaporodnak, ugyanis az étkezés során bevitt fehérjéket alkotó aminosavak feldolgozása során átalakítják azokat kén- és egyéb vegyületekké. A kénvegyületek azok, amik ténylegesen a szájszagot okozzák.

Emellett vannak olyan ételek, amelyek emésztése során a gyomorból is visszaáramlanak a kellemetlen szagok, tipikusan ilyen pl. a hagyma.

Na de mit lehet tenni?

Persze kézenfekvő a válasz: mossunk fogat étkezés után! Ez azonban bizonyos esetekben nem segít, vagy csak rövid ideig tart a hatása. Olyan fogkrémet és szájvizet kell alkalmazni, ami megakadályozza az anareob baktériumok túlzott elszaporodását, és hosszú távon fejtve ki hatását segít megőrizni a friss leheletet. A Tetrobreath termékei kifejezetten erre lettek kifejlesztve, érdemes kipróbálni tehát azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek, vagy csak szeretik a hagymás ételeket.

Weboldal címe: www.tetrobreath.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.