Van egy
hasznos tipped?

Ciki a szájszag, rossz lehelet

Hiába a fogmosás, sokan szenvednek tőle – van, aki saját maga miatt, és van, aki miatt a környezete... De mi a rossz lehelet oka, és milyen megoldás van szájszag ellen?

Keret Ciki a szájszag, rossz lehelet

Halitózis, avagy a kellemetlen lehelet okai

A szánkban baktériumok munkálkodnak folyamatosan, ez része az emésztési folyamataink működésének. A rossz leheletet ezek az anareob baktériumok okozzák, ha túlságosan elszaporodnak, ugyanis az étkezés során bevitt fehérjéket alkotó aminosavak feldolgozása során átalakítják azokat kén- és egyéb vegyületekké. A kénvegyületek azok, amik ténylegesen a szájszagot okozzák.

Emellett vannak olyan ételek, amelyek emésztése során a gyomorból is visszaáramlanak a kellemetlen szagok, tipikusan ilyen pl. a hagyma.

Na de mit lehet tenni?

Persze kézenfekvő a válasz: mossunk fogat étkezés után! Ez azonban bizonyos esetekben nem segít, vagy csak rövid ideig tart a hatása. Olyan fogkrémet és szájvizet kell alkalmazni, ami megakadályozza az anareob baktériumok túlzott elszaporodását, és hosszú távon fejtve ki hatását segít megőrizni a friss leheletet. A Tetrobreath termékei kifejezetten erre lettek kifejlesztve, érdemes kipróbálni tehát azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek, vagy csak szeretik a hagymás ételeket.

Weboldal címe: www.tetrobreath.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?