Van egy
hasznos tipped?

Csábító női ruhák, pulóverek és felsők az internetről

Ha meglátja ezt a weboldalt, ön is rendelni akar majd a gyönyörű és csábító női felsők, ruhák és női pulóverek közül! Én karácsonykor leptem meg innen egy női felsővel a barátnőm.

Keret Csábító női ruhák, pulóverek és felsők az internetről

Nagy bajba kerültem karácsony előtt. A munkahelyemen - szokás szerint - iszonyú hajtás előzte meg az ünnepeket, azt se tudtam, fiú vagyok-e, vagy lány. Persze, fiú vagyok, és ebbéli minőségemben a barátnőm nagyon is számított rá, hogy valami szuper ajándékkal lepem meg a fa alatt. Igen ám, de teljesen esélytelen volt, hogy a nálam szerencsésebbekhez hasonlóan majd komoly ajándékvadászatba kezdjek (ilyenkor a hétvégén is látástól vakulásig megy a munka).

Nem volt mit tenni, valami más megoldást kellett kitalálnom. Világos volt, hogy csakis az online vásárlás jöhet szóba - annyi időm csak lesz, hogy ezt elintézzem. Arra gondoltam, valami ruhát veszek, de fogalmam sem volt, hogy pontosan mit és főleg honnan kéne rendelnem. Ekkor a nővéremhez fordultam, mert ő elég jól ismeri a női ruhákat forgalmazó weboldalakat, és a barátnőm ízlésével is tisztában van. Rögtön volt egy pár remek tippje, köztük egy olyan oldal, ahonnan végül is megrendeltem a kiszemelt ajándékot, és ami végül minden várakozásomat felülmúlta.

Azt kell mondanom, hogy amelyik női ruha nem szerepel ezen az oldalon, az talán nem is létezik! A hétköznapi, utcai ruháktól a munkahelyre való üzleti ruhákon és nadrágokon, női pulóvereken, leggingseken, szoknyákon át a szexi ruhákig, fürdőruhákig, party ruhákig minden rendelhető innen. Ráadásul minden modellről kép is van feltéve, ami igazán könnyűvé teszi a választást.

A nővérem javaslatára végül a női felsők közül választottam egy csodaszép, és főleg szexi darabot a barátnőmnek. Szerencsére még jókor kapcsoltam, így időben adtam le a rendelést a weboldalon, és pont karácsony előtt egy nappal meg is érkezett a csomag. Egyébként a weboldal kezelőfelülete nagyon egyszerű, még egy laikus számára sem okozna nehézséget.

Végül egy igazán gyönyörű, minőségi ruhát tudtam a barátnőmnek ajándékozni. A nővérem jóvoltából szerencsére tökéletesen sikerült eltalálni, amire vágyott. De én is boldog vagyok, mert leírhatatlanul jól áll neki!

Én pedig elmondhatom, hogy ilyen egyszerűen és könnyedén még sosem sikerült karácsonyi ajándékot vásárolnom. Nemcsak a felesleges rohangálást és a sorban állást tudtam elkerülni, de még a kiszállítás díjat is megspóroltam, ezen az oldalon ugyanis ingyenes a házhoz szállítás. És ami végkép meggyőzött: ha a termék nem megfelelő, két héten belül kicserélik. Csak ajánlani tudom!

Weboldal címe: csabitsel.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.