Van egy
hasznos tipped?

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Keret Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Számítógép szemüvegek stílusosan

Szemüveget hordani ma már nem ciki, inkább divatos. Éppen ezért sokan hordanak üres szemüvegkeretet vagy dioptria nélküli üveggel ellátott szemüveget bulizáshoz vagy különleges alkalmakra. Az ilyen szemüvegeknek ugyanakkor más haszna is lehet. A számítógépezéshez használatos monitor szemüvegek ugyanis kiszűrik az elektronikus eszközökből sugárzó kék fényt.

Mi is az a kék fény?

A kék fény természetes körülmények között is jelen van, a kék frekvencia része a napsugárzásnak is. Ugyanakkor a mesterséges fényforrások, úgy mint a led-es égők, fénycsövek és különösen az elektronikus eszközök monitorai nagyobb dózisban adagolják ezt a fajta fényt, ami hosszú távon látásromláshoz, álmatlansághoz és fejfájáshoz is vezethet.

Gamer szemüveg az igazán fanatikusoknak

Mindnyájan tudjuk, hogy kik ülnek a legtöbbet a monitor előtt: a számítógépes és konzolos játékok megszállottjai vagy az e-sportolók. Éppen ezért, a különböző monitorszűrő szemüvegeket legnagyobb számban ők használják, számukra egy speciális válfaja alakult ki a számítógépes szemüvegeknek. A gamer szemüvegek az átlagos monitor szemüvegekkel szemben sportos, ergonomikus kialakításúak, így bárki akár több tíz órán át hordhatja őket anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne.

Gamer vagy monitor szemüveg? Melyik a jobb?

Természetesen nincs aranyszabály, az átlagember számára az ízlés és a környezet határozza meg, hogy milyen kékfény szűrő szemüveget válasszon. Ha olyan szemüveget szeretnénk, amit arcunk formájához igazíthatunk, mindenképpen érdemes gamer szemüveget használni, azonban ha diszkrét, hivatalos hatású kiegészítőre vágyunk, amit egy irodában is feltűnés nélkül hordhatunk, a számítógép szemüveg felé eshet a mérleg nyelve.

Weboldal címe: https://www.icubebrand.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.