Van egy
hasznos tipped?

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Keret Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Megint menő a használtruha

Jó pár évvel ezelőtt még nagyon sokan ódzkodtak a second hand ruhadarabok megvásárlásától, mondván a mások által levetett holmik a rossz anyagi helyzetről árulkodnak. Ma már egészen más a helyzet, a trendek és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő nézetek lényegében felülírták a használt cuccok megítélését indokolatlanul és igazságtalanul aláásó véleményeket. Ehhez persze az is kellett, hogy közismert ténnyé váljon a ruhaipar – azon belül is a fast fashion irányzat – környezetpusztító tendenciája, de lényeg a lényeg: ma már egyáltalán nem ciki használtruhát venni, sőt némi túlzással ez már a felelős gondolkodás egyik alappillére.

Cipőkkel a jövőért – a női csizmáktól a férfi alkalmi cipőkig

Persze van, amiből érthető módon nem szeretünk használtat venni, többek között ilyen a fehérnemű vagy a lábbeli. Ezek esetében a kiváló minőségre érdemes figyelni, hogy ne kelljen minden szezonban új cipőt venni. A prémiumminőségű női csizmák akár egy életre is szólhatnak, és voltaképpen ugyanez a helyzet minden lábbelivel: a tökéletes alapanyag és a kiváló kivitelezés garancia a hosszú élettartamra. Ha a silány minőség mellett döntünk, az még több gyártást, szállítás és újbóli vásárlást jelent, amivel közvetetten mi magunk is hozzájárulunk a környezet rombolásához.

Műanyag helyett kérjünk papírzacskót

A vásárlások során akkor járunk el a leginkább felelősségteljesen, ha mindig viszünk magunkkal saját szatyrot, és abban visszük haza a zsákmányt. Ha valamiért mégis megfeledkeztünk róla, a nejlon helyett kérjünk az eladótól papírzacskót , mert az kevésbé káros a bolygónkra nézve. Ez apróságnak tűnhet, pedig nem az – csak gondoljunk bele, mennyivel kevesebb műanyag kötne ki a tengerben (mert végül minden ott végzi), ha mindenki elutasítaná a nejlonszatyrokat. Rajtunk aztán ne múljon, ennyi odafigyelésre bárki képes!

Weboldal címe: https://www.kremhasznaltruha.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.