Van egy
hasznos tipped?

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Keret Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő öltöztet

Sokan azt gondolják, hogy az ernyő, csupán egy eszköz, amit eső ellen húzunk fel, majd ha már nincs szükségünk rá, akkor visszadobjuk táskánk mélyére. Ennél azért lehetünk jóval kreatívabbak is, bátran engedjük el fantáziánkat! Akár egy szemüveg, a jó ernyő is öltöztet. Választhatsz magadnak több méret, szín, és fajta közül is. A vidámabb, színesebb esernyőket a szürke hétköznapokra javasoljuk jó kedved megőrzésének érdekében. A sötétebb, vagy egyszínű, elegáns darabokat inkább akkor vidd magaddal, ha például színházba vagy esküvőre mész.

Típusok (gyermek és felnőtt kivitelezésben is)

Automata, összecsukható: nincs más dolgod vele, mint megnyomni rajta azt a nagy gombot használat előtt és rögtön kinyílik. Csak tudd kézben tartani! Ha elmúlt a „veszély”, ugyanígy össze is csuklya magát.

Fél automata, összecsukható: Ezzel már nehezebb dolgod van, ugyanis ennek a kinyitásához és összehajtásához rád is szükség van. De azért ne csüggedj, használata ettől függetlenül egyszerű.  

UV szűrős: ezek nem olyan darabok, amik könnyen elférnek a táskádban, viszont funkcióikat tekintve nagyon hasznosak lehetnek a forró nyári napok alkalmával. Fontos vigyáznod bőröd épségére, szerezz be te is egyet!

Vihar ernyők: ezek között akad olyan, ami összecsukható, és olyan is, ami nem. A vihar ernyőket kifejezetten komor, borongós, záporos-zivataros időkre tervezték; valószínűleg azért, mert egy orkánnak is ellenállnának.

Tudjuk, a döntés nehéz, de ne csüggedj! Te is rátalálsz majd szeretett esernyődre (vagy ő talál rád).


Weboldal címe: szevastock.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.

A csodás teltkarcsú nőkért

A csodás teltkarcsú nőkért

Szeretne jó minőségű, kifinomult, nagyméretű ruhákat forgalmazni? Nézze meg a molett divat sokszínű kínálatát! Mutassa meg Ön is, hogy a teltkarcsú nők igenis szépek, és dekoratívak is tudnak lenni.