Van egy
hasznos tipped?

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Keret Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő öltöztet

Sokan azt gondolják, hogy az ernyő, csupán egy eszköz, amit eső ellen húzunk fel, majd ha már nincs szükségünk rá, akkor visszadobjuk táskánk mélyére. Ennél azért lehetünk jóval kreatívabbak is, bátran engedjük el fantáziánkat! Akár egy szemüveg, a jó ernyő is öltöztet. Választhatsz magadnak több méret, szín, és fajta közül is. A vidámabb, színesebb esernyőket a szürke hétköznapokra javasoljuk jó kedved megőrzésének érdekében. A sötétebb, vagy egyszínű, elegáns darabokat inkább akkor vidd magaddal, ha például színházba vagy esküvőre mész.

Típusok (gyermek és felnőtt kivitelezésben is)

Automata, összecsukható: nincs más dolgod vele, mint megnyomni rajta azt a nagy gombot használat előtt és rögtön kinyílik. Csak tudd kézben tartani! Ha elmúlt a „veszély”, ugyanígy össze is csuklya magát.

Fél automata, összecsukható: Ezzel már nehezebb dolgod van, ugyanis ennek a kinyitásához és összehajtásához rád is szükség van. De azért ne csüggedj, használata ettől függetlenül egyszerű.  

UV szűrős: ezek nem olyan darabok, amik könnyen elférnek a táskádban, viszont funkcióikat tekintve nagyon hasznosak lehetnek a forró nyári napok alkalmával. Fontos vigyáznod bőröd épségére, szerezz be te is egyet!

Vihar ernyők: ezek között akad olyan, ami összecsukható, és olyan is, ami nem. A vihar ernyőket kifejezetten komor, borongós, záporos-zivataros időkre tervezték; valószínűleg azért, mert egy orkánnak is ellenállnának.

Tudjuk, a döntés nehéz, de ne csüggedj! Te is rátalálsz majd szeretett esernyődre (vagy ő talál rád).


Weboldal címe: szevastock.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?