Van egy
hasznos tipped?

Színes kontaktlencse bulizáshoz

Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen klassz lenne megváltoztatnod a szemed színét? Vagy a farsangi buliba ördögien vörös tekintettel érkezni? A színes kontaktlencse révén most megteheted!

Keret Színes kontaktlencse bulizáshoz

 A hagyományos, dioptriás kontaktlencsék mellett ma már számos színes, illetve kifejezetten bulizáshoz való kontaktlencse típusból válogathatnak az érdeklődők, hála a gyártóknak. Ezeknek a színes lencséknek egy része rendelhető dioptriás változatban is, speciális kialakításuknak köszönhetően természetes hatást kölcsönöznek a szivárvány hártyának, így egy kék szemű ember kipróbálhatja, miként nézne ki mondjuk barna szemekkel. Akár rendszeres hordása is lehetséges, mivel a színezett rész nem módosítja a látásérzékelést, nem okoz egészségügyi problémákat hosszabb távon sem.

A bulizásra gyártott, alkalmi kontaktlencse már más tészta: nem javasolt rendszeresen hordani, de farsangra, egy-egy partira igazán látványos és egyedi megjelenést biztosít. Az ilyen kontaktlencse típusok között akad pl. dollárjeles és számos egyéb mintával ellátott modell.

Szóval ha meg akarod lepni a haverokat legközelebb, légy merész és próbáld ki az új kontaktlencse őrületet Te is!

Weboldal címe: yukka.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?