Van egy
hasznos tipped?

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.

Keret Két lábbal a földön

Ahány ember, annyi láb.

Sokan a mai napig nem tudják, hogy pontosan mire is kellene odafigyelniük a cipővásárlás során.
Mi összegyűjtöttünk néhány szempontot, amiket betartva, Ön is biztosan megfelelő lábbelit fog vásárolni.

Mire figyeljen?

Kényelem - Első és legfontosabb szempont legyen a kiválasztás során. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy teljes napot kell eltölteni kényelmetlen cipőben.

Méret - Fontos, hogy megfelelő hosszúságú és szélességű cipőt válasszon annak érdekében, hogy a lába semmilyen formában ne deformálódhasson.  

Talp - Ne legyen se túl magas, se túl lapos; emellett hangsúlyos, hogy ruganyos szerkezete legyen. Ne válasszon túl merev talpút!

Állíthatóság - Meghatározó szempont, hogy lehetőleg fűzővel, csattal vagy tépőzárral szabályozható legyen (lábdagadás esetén hasznos).

Anyag - Lehetőség szerint természetes anyagokból készült lábbelit válasszon a láb jó szellőzésének érdekében.

Járjon a cipőben! - Ne szégyellje magát a boltban! Próbálja ki bátran a kiválasztott cipőt, hiszen másképp hogyan tudja meg, hogy érdemes-e haza vinnie? 

A rossz cipőválasztás/hordás ezeket eredményezheti

Természetesen ezek az egészségügyi problémák nem egyik napról a másikra alakulnak ki, és nem feltétlenül ilyen formában jönnek elő a rossz lábbeli viselés okán. Lábtornával, talpbetét vagy gyógycipő használattal a legtöbb egyébként megszüntethető. Ha bármi (szokásostól) eltérőt észlel lábain, mindenképpen forduljon szakemberhez, kérjen tanácsot!

Járjon kényelmesen Ön is a Panama cipőiben!
Velük elfelejtheti a lábdagadást és a térdízületi problémákat!


Weboldal címe: panamacipo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

A csodás teltkarcsú nőkért

A csodás teltkarcsú nőkért

Szeretne jó minőségű, kifinomult, nagyméretű ruhákat forgalmazni? Nézze meg a molett divat sokszínű kínálatát! Mutassa meg Ön is, hogy a teltkarcsú nők igenis szépek, és dekoratívak is tudnak lenni.