Van egy
hasznos tipped?

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.

Keret Két lábbal a földön

Ahány ember, annyi láb.

Sokan a mai napig nem tudják, hogy pontosan mire is kellene odafigyelniük a cipővásárlás során.
Mi összegyűjtöttünk néhány szempontot, amiket betartva, Ön is biztosan megfelelő lábbelit fog vásárolni.

Mire figyeljen?

Kényelem - Első és legfontosabb szempont legyen a kiválasztás során. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy teljes napot kell eltölteni kényelmetlen cipőben.

Méret - Fontos, hogy megfelelő hosszúságú és szélességű cipőt válasszon annak érdekében, hogy a lába semmilyen formában ne deformálódhasson.  

Talp - Ne legyen se túl magas, se túl lapos; emellett hangsúlyos, hogy ruganyos szerkezete legyen. Ne válasszon túl merev talpút!

Állíthatóság - Meghatározó szempont, hogy lehetőleg fűzővel, csattal vagy tépőzárral szabályozható legyen (lábdagadás esetén hasznos).

Anyag - Lehetőség szerint természetes anyagokból készült lábbelit válasszon a láb jó szellőzésének érdekében.

Járjon a cipőben! - Ne szégyellje magát a boltban! Próbálja ki bátran a kiválasztott cipőt, hiszen másképp hogyan tudja meg, hogy érdemes-e haza vinnie? 

A rossz cipőválasztás/hordás ezeket eredményezheti

Természetesen ezek az egészségügyi problémák nem egyik napról a másikra alakulnak ki, és nem feltétlenül ilyen formában jönnek elő a rossz lábbeli viselés okán. Lábtornával, talpbetét vagy gyógycipő használattal a legtöbb egyébként megszüntethető. Ha bármi (szokásostól) eltérőt észlel lábain, mindenképpen forduljon szakemberhez, kérjen tanácsot!

Járjon kényelmesen Ön is a Panama cipőiben!
Velük elfelejtheti a lábdagadást és a térdízületi problémákat!


Weboldal címe: panamacipo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI EGYÉB TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?